Selectează o Pagină

Termeni si conditii

Quiz100.ro este operat de S.C. SUNRISE CAPITAL S.R.L., cu sediul in Str Elev Stefan Stefanescu, nr 10BIS, et 2, ap 5, biroul nr 1, Bucuresti, Sector 2, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul J40/1298/2019.
Utilizarea site-ului respectiv: accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe site, constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cele ce urmeaza. Daca nu sunteți de acord cu termenii si conditiile mai jos prezentate, va rugam să nu mai folosiți acest site.
Administratorul site-ului Quiz100.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara nicio notificare prealabila a utilizatorilor acestuia.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului Quiz100.ro (inclusiv, dar fara a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum si alte date) este proprietatea Quiz100.ro si a partenerilor si furnizorilor sai, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial si fara consimtamantul scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare vadita a termenilor si conditiilor.

Preturile produselor

Toate prețurile afisate pot comporta modificari. În cazul unei astfel de situații, în cazul in care ați plasat o comanda cu un preț vechi afisat, veți fi contactat pentru a fi anunțat. Prețurile includ toate taxele cu excepția celor de livrare, ce vor fi calculate la finalizarea comenzii.


Livrarea

Prin curierat caz în care se va percepe o taxă de livrare. Livrarea se face in maxim 2-4 zile de la inregistrarea platii, pentru orice produs fizic din stocul Administratorului.
Termenele de livrare pot suferi modificari atunci cand un produs este nou lansat, de sărbători sau datorita volumului mare de comenzi in timp scurt.
Ridicare personala de la adresa: Str Parintele Galeriu, nr 6C, et 1, Bucuresti Sector 2, tel: 0720009003.
Va rugăm să verificați datele pentru livrare. Administratorul nu este obligat să suporte cheltuielile adiționale pentru a retrimite o comanda livrată greșit.

Plata

Plata se va face prin accesarea link-ului de plata generat din Internet Banking, ramburs la curier, cu cardul la Easybox sau in numerar in cazul ridicarii personale.

Politica de retur

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta. Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.quiz100.ro.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice.
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Quiz100.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Quiz100.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
Profesionistul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu dispozitiile legii.
Profesionistul rambursează sumele menţionate mai sus folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.

Fără a aduce atingere primului paragraf al prezentei sectiuni, profesionistul nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de profesionist.
Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, în cazul contractelor de vânzare, profesionistul poate amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către profesionist, luându-se în considerare data cea mai apropiată.
Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii Conform Ordonantei nr. 34/2014, consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă.

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza Quiz100.ro cu privire la decizia de retragere din contract printr-o notificare scrisa la contact@quiz100.ro

Dreptul aplicabil

Prin folosirea site-ului Quiz100.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul Quiz100.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta de la sediul administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative: • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor. • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști. • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor. • Legea 365/2002 privind comerțul electronic.

Limitarea raspunderii

Quiz100.ro nu garanteaza accesul clientilor la site-ul web www.quiz100.ro in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale Quiz100.ro.
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.
In situatiile in care, urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau din eroare, pretul afisat pe site nu este cel real, pot deveni incidente prevederile art. 1665 alin. 2 din Noul Cod Civil (Legea nr. 287/2009) referitoare la pretul derizoriu si ca atare nu poate fi incheiat un Contract valid intre Vânzător si Client, iar
Produsele si/sau Serviciile afectate nu vor fi livrate si/sau furnizate. Vânzătorul va informa imediat Clientul asupra pretului corect in eventualitatea aparitiei unor asemenea situatii.
Totalitatea imaginilor si textelor de pe www.quiz100.ro sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (ambalaj, culoare, aspect, format etc.). De asemenea, www.quiz100.ro va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, www.quiz100.ro nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.
In cazul in care www.quiz100.ro se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este gasit la adresa mentionata sau nu poate fi contactat etc.), comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce la www.quiz100.ro. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.
In cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului. Comenzile inregistrate pe www.quiz100.ro in zilele de Vineri dupa ora 18 cat si Sambata sau Duminica sau sarbatori legale vor fi prelucrate in urmatoarea zi lucratoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Quiz100.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau sub-pagini a site-ului Quiz100.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Accesul online al utilizatorilor

Quiz100.ro nu garanteaza accesul clientilor la site-ul web https://www.quiz100.ro in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale Quiz100.ro.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.

ro_RORomanian